Merkkausasema /Intergroitava

Techniforin valmistamat kuitulaserit joilla  saadaan pysyvää jälkeä metalliin, metalliseoksiin ja muoviin nopeasti   ja tehokkaasti (Direct Part marking  DPM ).

Kuitulaserit sopivat  kappaleiden merkintään aina muoveista karkaistuun teräkseen asti. Merkkauslaserit ovat ytterbium-kuitulasereita, jotka ovat paras vaihtoehto ruostumattoman teräksen merkkaukseen. Metalliosilta  ja kappaleilta vaaditaan nykyään  tunnistettavuutta, joka on helposti luettavissa ja että sen on oltava pysyvää.

Kuitulaser  voidaan integroida olemassa olevaan linjaan, tai se voidaan asentaa pöydälle jolloin se toimii merkkauasasemana. 

Kaikki laitteet täyttävät nykyaikaisen automaation tiedonsiirron vaatimukset.

  • H- sarjan hybridilaserissa (Mallit H6, H10 ja H20) on yhdistetty laserin  parhaimmat ominaisuudet. Merkitse samalla laserlähteellä: muovia, alumiiniä, terästä ja muita metallisekoituksia.
  • F-sarjan kuitulaser merkkausasemat (Mallit F10, F20, F30 ja F50)  merkitse metallisa kapplaeita nopeasti ja tehokkaasti. Merkitse helposti epätasaiset kappaleet ja eri tasossa olevat kappaleet.
  • G- sarja  merkkaa sopii hyvin mikromerkkaukseen kuten piirilevyt, muovia, poistaa kalvoja, sopii hyvin pienten datamatrix koodien tekoon. Merkin koko voi olle
  • C-sarjan laser (CO2) merkka liikkuvaa tuotetta esim PET pullot .

Valitse sopiva  laser  katso : video

Lataa esite tästä Laserlähteet esite

Lisälaitteet esim pyörityslaite ym => Katso tästä 

 

Mikali haluat merkintäaseman katso video

Lataa esite tästä :Lasermerkkausasema LW1 ja LW2

linkki valmistajan sivulle 

 

Pyydä tarjous ►