Laserkoneet CO2

Gravox Oy:llä on markkinoiden laajin lasermerkkaukseen sopiva tuotevalikoima. Meiltä löytyy sekä pieniä että isoja laserkoneita. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva kone sekä aloittelijoille, harrastajille ja ammattilaisille. Valikomassa löytyy  pieniä ja edullisia  koneita sekä isoja teollisuuskoneita. Olemme olleet Gravograph SAS :n (Ranska)  suomalainen yhteistyökumppani jo yli 30 vuotta.

Gravograph SAS on maailman johtava kaiverrus- ja laserkone valmistaja joka on valmistanut laserkoneita jo yli 25 vuoden ajan.

Lasermerkinnällä  voidaan poistaa ainetta, merkata ja kaivertaa muovia, puuta, nahkaa, alumiinia, terästä, silikonia, tekstiiliä, lasia jne.

Laserkoneeilla on myös helppo leikata eri materiaaleja laserleikkaamisessa ei ole mekaanista kosketusta leikattavaan kappaleeseen eikä sitä tarvitse erikseen kiinnittää. Pienetkin yksityiskohdat ja kappaleet, joita on mahdotonta leikata muilla tekniikoilla, on mahdollista työstää laserilla. Laserkoneilla voit helposti leikata eri materiaaleja kuten:   muovia, vaneria, puuta, akryyliä, nahkaa, silikonia , kumia, tekstiilejä ja  kaikkia pehmeitä materiaaleja.

Kaikkien Gravograph-laserien mukana toimitetaan  suomenkielinen laserkaiverrusohjelma laserstyle8. Ohjelma on erittäin  helppokäyttöinen.  Kaikkien koneiden mukana tulee Windows-driveri, jolloin koneita voidaan tarvittaessa käyttää myös muista grafiikkaohjelmista, esim. CorelDraw, AutoCad , Office ohjelmat jne.

Gravoxilla on laaja valikoima laserille tarkoitettuja eri materiaaleja joita maahantuomme eri valmistajilta ympäri maailmaa.

 

Olette erittäin tervetulleita tutustumaan laserkonevalikoimmaame=> Höyläämötielle 3 3 krs

Oikealla valikosta pääset laserkone tuotevalikoimaan. Tässä linkki esitteseen => Laser valikoima esite

Voitte hakea kauttamme nopeasti  rahoitusta  laitehankintoihinne (Ikano bank rahoitusleasing ). Vastaus 24 tunnissa

Kysy myös käytettyjä koneita.

Laser valikoima esite

Laserkoneiden käyttökohteita

Video akryylin leikkaukseen laserkoneella

Video palkintojen ja muistolaattojen teko laserkoneella

Video laserkone automaattisella syöttölaitteella

Pyydä tarjous ►