Laserkoneet CO2

Gravox Oy:llä on markkinoiden laajin laserleikkuuseen  ja laserkaiverrukseen  sopiva tuotevalikoima. Meiltä löytyy sekä pieniä että isoja laserkoneita. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva kone sekä aloittelijoille, harrastajille ja ammattilaisille. Valikoimassa löytyy  pieniä ja edullisia  koneita sekä isoja teollisuuskoneita. Olemme olleet Gravotech  (Ranska)  suomalainen yhteistyökumppani jo yli 30 vuotta.

Gravograph SAS on maailman johtava kaiverrus- ja laserkone valmistaja joka on valmistanut laserkoneita jo yli 25 vuoden ajan.

Lasermerkinnällä  voidaan poistaa ainetta, merkata ja kaivertaa muovia, puuta, vaneria, nahkaa, akryyliä, pahvia, paperi, alumiinia, terästä (vaatii tummennusaineen), silikonia, tekstiiliä, lasia jne.

Laserleikkurilla  on myös helppo leikata eri materiaaleja laserleikkaamisessa ei ole mekaanista kosketusta leikattavaan kappaleeseen eikä sitä tarvitse erikseen kiinnittää. Pienetkin yksityiskohdat ja kappaleet, joita on mahdotonta leikata muilla tekniikoilla, on mahdollista työstää laserilla. Laserkoneilla voit helposti leikata eri materiaaleja kuten:  muovia, vaneria, puuta, akryyliä, nahkaa, silikonia, kumia, tekstiilejä ja  kaikkia pehmeitä materiaaleja.

Kaikkien Gravograph-laserien mukana toimitetaan  suomenkielinen laserkaiverrusohjelma laserstyle8. Ohjelma on erittäin  helppokäyttöinen.  Kaikkien koneiden mukana tulee Windows-driveri, jolloin koneita voidaan tarvittaessa käyttää myös muista grafiikkaohjelmista, esim. CorelDraw, AutoCad , Office ohjelmat jne.

Gravoxilla on laaja valikoima laserille tarkoitettuja eri materiaaleja joita maahantuomme eri valmistajilta ympäri maailmaa.

 

Olette erittäin tervetulleita tutustumaan laserkonevalikoimmaame=> Höyläämötielle 3A  3 krs sovitaan aika näin pandemian aikana.

Oikealla valikosta pääset laserkone tuotevalikoimaan. Tässä linkki esitteseen => Laser valikoima esite

 

Voitte hakea kauttamme nopeasti  rahoitusta  laitehankintoihinne (Grenke  rahoitusleasing ). Vastaus 24 tunnissa

Kysy myös käytettyjä koneita.

Video akryylin 10mm  leikkuu laserilla

Video vanerin kaiverrus ja leikkuu

Video vanerin kaivrreus ja leikkuu

Pyydä tarjous ►