Laserkoneet CO2

Gravox Oy:llä on markkinoiden laajin lasermerkkaukseen sopiva tuotevalikoima. Meiltä löytyy sekä pieniä että isoja laserkoneita. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva kone sekä aloittelijoille, harrastajille ja ammattilaisille. Valikomassa löytyy  pieniä ja edullisia  koneita sekä isoja teollisuuskoneita. Olemme olleet GravograpSAS :n (Ranska)  suomalainen yhteistyökumppani jo yli 30 vuotta.

Gravograph SAS on maailman johtava kaiverrus- ja laserkone valmistaja joka on valmistanut laserkoneita jo yli 25 vuoden ajan.

CO2 laserilla voidaan poistaa ainetta, merkata ja kaivertaa muovia, puuta, nahkaa, alumiinia, terästä, silikonia, tekstiiliä jne.  Hyödyntämällä CO2 laserin lämpövaikutusta saadaan esimerkiksi lämpöön reagoiviin materiaaleihin harmaasävykuva.  Muissa materiaaleissa kuva voidaan kaivertaa rasterikuvana, jota käytetään esimerkiksi painotekniikassa.

Laserkoneeilla on myös helppo leikata eri materiaaleja laserleikkaamisessa ei ole mekaanista kosketusta leikattavaan kappaleeseen eikä sitä tarvitse erikseen kiinnittää. Pienetkin yksityiskohdat ja kappaleet, joita on mahdotonta leikata muilla tekniikoilla, on mahdollista työstää laserilla. Laserkoneilla voit helposti leikata eri materiaaleja kuten   muovia, vaneria, puuta, akryyliä, nahkaa, silikonia ja muita pehmeitä materiaaleja.

Kaikkien Gravograph-laserien mukana toimitetaan  suomenkielinen laserkaiverrusohjelma laserstyle8. Ohjelma on erittäin  helppokäyttöinen ja täydennettävissä käyttäjän tarpeiden mukaan, tarvittaessa myös kaiverruskoneille sopivaksi. Kaikkien koneiden mukana tulee Windows-driveri, jolloin koneita voidaan tarvittaessa käyttää myös muista grafiikkaohjelmista, esim. CorelDraw, AutoCad , Office ohjelmat jne.

Gravoxilla on laaja valikoima laserille tarkoitettuja eri materiaaleja joita maahantuomme eri valmistajilta ympäri maailmaa.

 

Olette erittäin tervetulleita tutustumaan laserkonevalikoimmaame Höyläämötielle 3 3 krs

Oikealla valikosta pääset laserkone tuotevalikoimaan. Tässä linkki esitteseen => Laser valikoima esite

Voitte hakea kauttamme nopeasti  rahoitusta  laitehankintoihinne (Danske Finance). Vastaus 24 tunnissa

Kysy myös käytettyjä koneita

Tässä linkki laserkoneiden valintaoppaaseen 

Laserkoneiden käyttökohteita

Video akryylin leikkaukseen laserkoneella

Video palkintojen ja muistolaattojen teko laserkoneella

Video laserkone automaattisella syöttölaitteella

Pyydä tarjous ►