Laserkaiverruskone LS100EX

Tämä Gravograph SAS :in  valmistama LS100 EX on monipuolinen ja kestävä CO2 laserkaiverruskone johon on mahdollista saada 25W (Energy malli,  vesijäähdytys ),   40w tai 60W laser CO2 virtalähteen.

Kaiverrusala on    610x305mm  Z 145mm. Nopeus jopa 2,5m/s.  Energy mallissa  nopeus 1m/s

Takuu 24 kk

Tässä laserkaiverruskoneessa käytetty paljon innovatiivisia ratkaisuja joten kone on ergonominen,  pienikokoinen ja se sopii hyvin pieniin tiloihin kuten kauppoihin, korjaamoille ja teollisuuteen.

Kaikissa koneissa on autofocus, ilma-avustin, punapiste  esikatselua varten  ja paljon muita ominaisuuksia.

LS100EX laserkone sopii erinomaisesti tuotteiden merkkaukseen, kaivertamiseen tai leikkaamiseen. Työstettäväksi sopivat monet eri materiaalit kuten muovi, puu, vaneri,  akryyli, pinnoitettu metalli, lasi, nahka ja paljon muita eri materiaaleja,

Kone sopii hyvin tunnistelaattojen,  palkintojen, nimilaattojen,  matkamuistojen , konekilpien, kylttien, lahjatarvikkeiden ja metalli osien kaivertamiseen.

Kaikkien Gravograph-laserien mukana toimitetaan  laserkaiverrusohjelma. Ohjelma on suomenkielinen, helppokäyttöinen ja täydennettävissä käyttäjän tarpeiden mukaan sopivaksi. Ohjelma  on suunniteltu lasertyöhön joten siinä on paljon selllaisia ominaisuuksia jotka helpottavat ja nopeuttvat lasertöitä. Näitä ominaisuuksia  ei ole muissa alan ohjelmissa.

Kaikkien koneiden mukana tulee Windows-driveri, jolloin koneita voidaan  käyttää myös muista ohjelmista, esim. CorelDraw, AutoCad , office (word,  xls)  jne

Video puun leikkaaminen ja kaivertaminen

Video laserkone automaattisella syöttölaitteella

Video leimasimien valmistaminen 

Palkintoalumiinin merkkaaminen

Video miten leikkaan paperia laserkoneella

 

Leasing:  LS100EX Energy 25 W  vesijäähdytys  alkaen 225€/kk  +alv   (Ikano Bank rahoitusleasing). Kone voidaan lunastaa omaksi yhden kuun leasingmaksulla vuokrakauden jälkeen. 

Leasing;  LS100EX 40W   alkaen 310€/kk  +alv   (Ikano Bank rahoitusleasing). Kone voidaan lunastaa omaksi yhden kuun leasingmaksulla vuokrakauden jälkeen. 

Energy malli on edullinen ja sopii hyvin aloitteleville yrittäjille!

 

Gravograph  on maailman johtava kestävien kaiverruskoneiden ja laserkoneiden valmistaja. Laserkoneita on valmistettu jo 25 vuotta.

Tuotevalikoimaan kuuluu   CO2, kuitu ja YAG laserkoneet sekä perinteiset kaiverruskoneet.

Gravograph on myös maailman johtava toimittaja kaiverrusmateriaaleissa ja kaiverrusohjelmissa

Linkki valmistajan sivuille 

Laser100EX eng

 

Pyydä tarjous ►