Laserkaiverruskone LS100EX

Tämä Gravograph SAS :in  valmistama LS100 Ex on monipuolinen ja kestävä CO2 laserkaiverruskone johon on mahdollista saada 25W (Energy malli)  40w tai 60W laser CO2 virtalähteen.

LS100Ex on erittäin nopea kone  leikkaa ja kaivertaa jopa 2,54 m/s.

Kaiverrusala on    610x305mm  Z145mm 

Tässä laserkaiverruskoneessa käytetty paljon innovatiivisia ratkaisuja joten kone on ergonominen,  pienikokoinen ja se sopii hyvin pieniin tiloihin kuten kauppoihin, korjaamoille ja teollisuuteen.

Video puun leikkaaminen ja kaivertaminen

Video laserkone automaattisella syöttölaitteella

Video leimasimien valmistaminen 

Palkintoalumiinin merkkaaminen

Video miten leikkaan paperia laserkoneella

LS100Ex  laserkone sopii erinomaisesti tuotteiden merkkaukseen, kaivertamiseen tai leikkaamiseen. Työstettäväksi sopivat monet eri materiaalit kuten muovi, puu, vaneri,  akryyli, pinnoitettu metalli, lasi, nahka ja paljon muita eri materiaaleja,

Kone sopii hyvin tunnistelaattojen,  palkintojen, nimilaattojen,  matkamuistojen , konekilpien, kylttien, lahjatarvikkeiden ja metalli osien kaivertamiseen.

Kaikkien Gravograph-laserien mukana toimitetaan  laserkaiverrusohjelma. Ohjelma on suomenkielinen, helppokäyttöinen ja täydennettävissä käyttäjän tarpeiden mukaan sopivaksi. Ohjelma  on suunniteltu lasertyöhön joten siinä on paljon selllaisia ominaisuuksia jotka helpottavat ja nopeuttvat lasertöitä. Näitä ominaisuuksia  ei ole muissa alan ohjelmissa.

Kaikkien koneiden mukana tulee Windows-driveri, jolloin koneita voidaan  käyttää myös muista ohjelmista, esim. CorelDraw, AutoCad , office (word,  xls)  jne

Leasing  LS100EX Energy 25 W   alkaen 225€/kk  +alv   (Ikano Bank rahoitusleasing)

Leasing  LS100EX 40W   alkaen 337€/kk  +alv   (Ikano Bank rahoitusleasing)

Energy malli on edullinen ja sopii hyvin aloitteleville yrittäjille

 

Gravograph  on maailman johtava kestävien kaiverruskoneiden ja laserkoneiden valmistaja. Laserkoneita on valmistettu jo 20 vuotta.

Tuotevalikoimaan kuuluu   CO2, kuitu ja YAG laserkoneet sekä perinteiset kaiverruskoneet.

Gravograph on myös maailman johtava toimittaja kaiverrusmateriaaleissa ja kaiverrusohjelmissa

Linkki valmistajan sivuille 

Laser100EX eng

 

Pyydä tarjous ►