LS100 Laserkone

Laserkaiverruskone LS100 on  Suomen eniten myyty laserkone joka on  monipuolinen  ja kestävä. Konetta on myyty ja valmistettu jo yli 20 vuotta. Suomessa on paljon hyviä käyttökokemuksia  tästä koneesta.

Kaiverrusala on 460x305mm.  Z145mm 

Tässä  laserkoneessa  käytetty  paljon  innovatiivisia  ratkaisuja joten  kone on  pienikokoinen ja  se sopii hyvin pieniin tiloihin kuten: liikeyrityksiin,  korjaamoille ja teollisuuteen.

LS100  laserkaiverruskoneeseen on on mahdollista saada, 40w tai 55W laser tehon CO2 virtalähde.

LS100 laserkone sopii erinomaisesti  merkkaukseen, kaivertamiseen ja  leikkaamiseen monille eri materiaaleille kuten  muovi, puu, akryyli, pinnoitettu metalli, alumiini, teräs, lasi, nahka ja paljon muita eri materiaaleja. Kone sopii hyvin myös  palkintojen, nimilaattojen,  etupaneelien, kylttien, lahjatarvikkeiden ja metalli osien kaivertamiseen (merkkaamiseen)

Kaikkien Gravograph-laserien mukana toimitetaan Graphic tason  laserkaiverrusohjelma. Ohjelma on suomenkielinen, helppokäyttöinen ja täydennettävissä käyttäjän tarpeiden mukaa. Ohjelma  on suunniteltu lasertyöhön joten siinä on paljon selllaisia ominaisuuksia jotka helpottavat ja nopeuttvat lasertöitä. Näitä ominaisuuksia  ei ole muissa alan ohjelmissa.

Kaikkien koneiden mukana tulee Windows-driveri, jolloin koneita voidaan  käyttää myös muista ohjelmista, kuten esim. CorelDraw, AutoCad  Office  (xls, Word jne ) jne.

Käyttökulut ovat  pienet. Laadukas CO2 virtalähde takaa pitkän jopa yli 10 vuoden  käytön

Leasing hinta   alk 257€/kk +alv  (Ikano Bank rahoitusleasing) 

Gravograph  SAS  (Ranska)  on maailman johtava laadukkaiden  laserkoneiden  valmistaja .

Tuotevalikoimaan kuuluu  CO2,  kuitulaserkoneet, hybridilaserit  sekä perinteiset  kaiverruskoneet.

Gravograph  on  myös maailman johtava toimittaja kaiverrusmateriaaleissa ja  kaiverrusohjelmissa.

 

Esite lataa tästä=> LS100 2016 English

Linkki valmistajan sivuille 

Video pullon kaivertaminen laserilla 

Video miten teen mölkky pelin laserilla

Video LS100 laser automattisella syöttölaiteella 

Pyydä tarjous ►