LS1000XP Laserkaiverruskone

Tämä ergonominen  Gravotech SAS valmistama  laserkone LS1000XP on monipuolinen ja erittäin nopea ja se  sopii erityisesti ammattimaiseen teollisuuskäyttöön.

Virtalähteenä toimii  CO2   60 -150W  (valittavissa)

Kaiverrusala 1220x610mm  Z 300mm  (kokonainen kaiverruslevy).

Nopeus jopa 4m/s

Takuu 24 kk!  valmistettu ranskassa CE- merkitty 

 

Suuri kaiverrusala nopeuttaa ja tehostaa merkkaus- ja kaiverrustyötäsi. Saat kerralla tehtyä enemmän. Levy  voidaan syötää edestä, joka helpottaa työtäsi

Saat kokonaisen kaiverruslevyn kerralla koneeseen.  Tämä nopeuttaa työtäsi ja on  erittäin ergonominen. Levyjen leikkuu  työ  jää kokonaan pois!
LS1000XP laserkone sopii erinomaisesti tuotteiden merkkaukseen, laattojen massatuotantoon, kirjainten leikkaukseen, mallien valmistamiseen, matriisi tulostukseen, metallien merkkaamiseen  eri materiaalien leikkaamiseen

Laserleikkuuseen :  muovi, puu, vaneri, paperi, pahvi, akryyli, nahka ja paljon muita eri materiaaleja.

Laserkaiverrus ; Muovi, puu, teräs (vaatii tummennusaineen) alumiini, lasi, nahka  keramiikka. kivi  jne

 

Leasing alkaen LS1000XP   60W   alkaen 622 €/kk  +alv   (Grenke  rahoitusleasing)

Leasing alkaen LS1000XP 80W   alkaen  711  €/kk  +alv   (Grenke rahoitusleasing)

Kone voidaan lunastaa omaksi yhden kuun leasingmaksulla vuokrakauden jälkeen. 

Esimerkkejä käyttökohteista ; paksun akryylin leikkaus, kappaleiden merkkaus, kaapelikylttien valmistus, nimilaattojen,  kylttien, lahjatarvikkeiden ja metalli osien kaivertaminen.

Työstettäväksi sopivat monet eri materiaalit kuten muovi, puu, akryyli, pinnoitettu metalli, lasi, nahka ja paljon muita eri materiaaleja.
Kaikkien Gravograph-laserien mukana toimitetaan nyt laserkaiverrusohjelma Lasertyle8 . Ohjelma on ollut vuosia maailmanlaajuisesti eniten myyty kaiverrusohjelma.  Ohjelma on suomenkielinen, helppokäyttöinen ja täydennettävissä käyttäjän tarpeiden mukaan.  Ohjelma  on suunniteltu lasertyöhön joten siinä on paljon selllaisia ominaisuukisa jotka helpottavat ja nopeuttvat lasertöitä.

Näitä ominaisuuksia  ei ole muissa alan ohjelmissa.

Kaikkien koneiden mukana tulee Windows-driveri, jolloin koneita voidaan tarvittaessa käyttää myös muista grafiikkaohjelmista, esim. CorelDraw, AutoCad,  Office ohjelmat (word exel jne…)

Gravograph  on maailman johtava kestävien kaiverruskoneiden ja laserkoneiden valmistaja .
Tuotevalikoimaan kuuluu CO2, kuitu ja YAG laserkoneet sekä perinteiset kaiverruskoneet. Laserkoneita on valmistettu jo yli 25 v ajan.
Gravograph on myös maailman johtava toimittaja kaiverrusmateriaaleissa ja kaiverrusohjelmissa.

 

Linkki valmistajan sivuille

Akryylin leikkkuu video 

Tulosta ja leikkaa video

Linkki valmistajan sivulle 

LS1000XP_ Esite
Pyydä tarjous ►

Laserkone ja integroitu savukaasuimuriKätevsäti laatat leikataan isolla laserillaLaatojen leikkuu ja kaiverrusLekuutuet laseruilleKestävä näppäimistö lasertyöskentelyynKaiverruslevy paas trough toiminto OPTIONAPyörityslaiteLaserkoneen lisnssi ja peili