LS1000XP Laserkaiverruskone

Tämä ergonominen laserkone LS1000XP on monipuolinen ja erittäin nopea ja se  sopii erityisesti ammattimaiseen teollisuuskäyttöön .

Virtalähteenä toimii  CO2   40 -150W  (valittavissa)

Suuri kaiverrusala nopeuttaa ja tehostaa merkkaus- ja kaiverrustyötäsi. Saat kerralla tehtyä enemmän. Levy  voidaan syötää edestä joka helpottaa työtäsi
Kaiverrusala 1220x610mm  Z 300mm  (kokonainen kaiverruslevy)
Merkkaus nopeus jopa  4m/s yksi nopeimmista markkinoilla

Saat kokonaisen kaiverruslevyn kerralla koneeseen.  Tämä nopeuttaa työtäsi ja on  erittäin ergonominen. Levyjen leikkuu  työ  jää kokonaan pois!
LS1000XP laserkone sopii erinomaisesti tuotteiden merkkaukseen, laattojen massatuotantoon, kirjainten leikkaukseen, mallien valmistamiseen, matriisi tulostukseen, metallien merkkaamiseen  eri materiaalien leikkaamiseen

Esimerkkejä käyttökohteista  paksun akryylin leikkaus, kappaleiden merkkaus, nimilaattojen,  kylttien, lahjatarvikkeiden ja metalli osien kaivertaminen. Työstettäväksi sopivat monet eri materiaalit kuten muovi, puu, akryyli, pinnoitettu metalli, lasi, nahka ja paljon muita eri materiaaleja.
Kaikkien Gravograph-laserien mukana toimitetaan nyt laserkaiverrusohjelma Lasertyle8 . Ohjelma on ollut vuosia maailmanlaajuisesti eniten myyty kaiverrusohjelma.  Ohjelma on suomenkielinen, helppokäyttöinen ja täydennettävissä käyttäjän tarpeiden mukaan.  Ohjelma  on suunniteltu lasertyöhön joten siinä on paljon selllaisia ominaisuukisa jotka helpottavat ja nopeuttvat lasertöitä. Näitä ominaisuuksia  ei ole muissa alan ohjelmissa.

Kaikkien koneiden mukana tulee Windows-driveri, jolloin koneita voidaan tarvittaessa käyttää myös muista grafiikkaohjelmista, esim. CorelDraw, AutoCad,  Office ohjelmat (word exel jne…)

Gravograph  on maailman johtava kestävien kaiverruskoneiden ja laserkoneiden valmistaja .
Tuotevalikoimaan kuuluu CO2, kuitu ja YAG laserkoneet sekä perinteiset kaiverruskoneet. Laserkoneita on valmistettu jo yli 20 v ajan.
Gravograph on myös maailman johtava toimittaja kaiverrusmateriaaleissa ja kaiverrusohjelmissa

Linkki esittelyvideoon

Akryylin leikkkuu video 

Tulosta ja leikkaa video

Linkki valmistajan sivulle 

LS1000XP
Pyydä tarjous ►