Laserkaiverruskone LS900

Tämä laserkaiverruskone LS900 on erinomainen laite moniin isompiin kaiverrus ja  merkkaaus sovelluksiin. Laite sopii hyvin teollisuuskäyttöön.Isolla kaiverrusaluella sadaan nopeasti ja tehokkaasti työstettyä isojakin aloja.

Virtalähde CO2 25 (energy) ,40, 60 tai 80 W

Kaiverrusala on   610x610mm Z 250mm

Nopeus 2m/s

LS900 laserkone sopii erinomaisesti tuotteiden merkkaukseen, kaivertamiseen tai leikkaamiseen. Työstettäväksi sopivat monet eri materiaalit kuten muovi, puu, akryyli, pinnoitettu metalli, metallin merkkaus, lasi , nahka ja paljon muita eri materiaaleja.

Kone sopii hyvin paksun akryylin leikkaamiseen, keskikokoisten kappaleiden merkkaukseen, nimilaattojen, kylttien, lahjatarvikkeiden ja metalli osien kaivertamiseen.
Kaikkien Gravograph-laserien mukana toimitetaan nyt laserkaiverrusohjelma, GravoStyle ohjelma on suomenkielinen, helppokäyttöinen ja täydennettävissä käyttäjän tarpeiden mukaan.Kaikkien Gravograph-laserien mukana toimitetaan Graphic tason  laserkaiverrusohjelma. Ohjelma on suomenkielinen, helppokäyttöinen ja täydennettävissä käyttäjän tarpeiden mukaa. Ohjelma  on suunniteltu lasertyöhön joten siinä on paljon selllaisia ominaisuuksia  jotka helpottavat ja nopeuttvat lasertöitä. Näitä ominaisuuksia  ei ole muissa alan ohjelmissa.

Kaikkien koneiden mukana tulee Windows-driveri, jolloin koneita voidaan tarvittaessa käyttää myös muista ohjelmista, esim. CorelDraw, AutoCad  Office ohjelmat XLS , word jne

Leasing alkaen LS900  25W   alkaen 350€/kk  +alv   (Ikano Bank rahoitusleasing)

Leasing alkaen LS900  40W   alkaen 470€/kk  +alv   (Ikano Bank rahoitusleasing)

Leasing alkaen LS900  60W   alkaen 560 €/kk  +alv   (Ikano Bank rahoitusleasing)

Gravograph  on maailman johtava kestävien kaiverruskoneiden ja laserkoneiden valmistaja .

Tuotevalikoimaan kuuluu   CO2, kuitu ja YAG laserkoneet sekä perinteiset kaiverruskoneet.

Gravograph on myös maailman johtava toimittaja kaiverrusmateriaaleissa ja kaiverrusohjelmissa

Valmistaja Gravograph SAS  Ranska

Laserkaiverruskone LS900

Video Akryylin leikkaus LS900

Pyydä tarjous ►