Lasermerkintälaitteet

Techniforin valmistamat intergroitavat lasermerkintäjärjestelmät  asennetaan helposti tuotantolinjaan tai robotin päähän.

Techniforin valmistamilla lasermerkintälaitteilla  saadaan pysyvää selkeää jälkeä metalliin, metalliseoksiin ja muoviin nopeasti ja tehokkaasti (Direct Part marking  DPM ).

Laserit sopivat  kappaleiden merkintään aina muoveista karkaistuun teräkseen asti. Paljon edullisia malleja.

Metalliosilta  ja kappaleilta vaaditaan nykyään jäljitettävyytä   tunnistettavuutta, joka on helposti luettavissa ja että sen on oltava pysyvää.

Kaikki laitteet täyttävät nykyaikaisen automaation tiedonsiirron vaatimukset. Logot tekstit koodit, Datamatrix, QR koodit , UID, OCR ja viivakoodit.

Valikoimassa on 4 erillaista ratkaisua lasermerkintään

  • F-sarjan kuitulaser merkkausasemat (Mallit  F20, F30 ja F50)  merkitse metallisia kapplaeita nopeasti ja tehokkaasti. Merkitse helposti epätasaiset kappaleet ja eri tasossa olevat kappaleet. Tehokkain ja nopein kone. Erittäin kustannustehokas. Selkeää merkintää kaikkiin metalleihin
  • Linkki valmistajan sivuille 
  • G- sarja Green laser  merkkaa sopii hyvin mikromerkkaukseen kuten piirilevyt, muovit, pehmeät materiaalit, poistaa kalvoja, sopii hyvin pienten datamatrix koodien tekoon.
  • Linkki valmistajan sivuille 
  • C-sarjan laser (CO2) merkkaa liikkuvaa tuotetta kuten esim puu, kumi, nahka, lasi, keramiikka, muovi, PET, maalattu metalli ja anodisoitu alumiini.leikkaa pehmeitä materiaaleja
  • Linkki valmistajan sivuille 
  • H- sarjan hybridilaserissa (Mallit H6, H10 ja H20) on yhdistetty laserin  parhaimmat ominaisuudet. Merkitse samalla laserlähteellä: muovia, alumiiniä, terästä ja muita metallisekoituksia ja jalometalleja . Paras hinta laatusuhde. 
  • Linkki valmistajan sivuille

Valitse sopiva  laser  katso : Video

Kaikkien lähteiden mukana toimitetaan Lasertracen tai Laserstyle  ohjelma joilla voidaan muokata teksteja, kuvia, logoja, merkkejä, datanatrix  QR koodit ja  viivakoodit jne

Lataa esite tästä Laserlähteet esite

Lisälaitteet esim pyörityslaite ym => Katso tästä 

Video datamatrix teräkseen 

Video datamatrix muoviin 

Linkki valmistajan sivulle 

Pyydä tarjous ►