UV-tasotulostimet

Ser.Tec:n UV tasotulostimilla voidaan tulostaa pysyvää jälkeä nopeasti  hyvin monenlaisille materiaaleille kuten akryylille, puulle, levylle, muoville, metallille, lasille ja pehmeille materiaaleille kuten nahalle ja tekstiileille. Suora tulostus onnistuu mm. kyniin, kännyköiden kuoriin ja lahjatavaroihin jne

Saat pysyvää jälkeä ilman pinnan esikäsittelyä tai jälkikäsittelyä!!!

UV -tasotulostimet  sopivat erinomaisesti laadukkaaseen tulostukseen niin jäykille kuin joustavillekin materiaaleille. Valittavana on vakiokokoisia tai erikoissuuria tasotulostimia. UV-tasotulostimella voit toistaa jopa pienimmätkin kuvan yksityiskohdat, selkeät tekstit ja elävät värikuvat selkeästi erinomaisella kestävyydellä.  Lisäominaisuuksina on saatavana valkoinen muste ja lakka (kiilto).

Be Led

Järkevän kokoinen ja hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen.  Ser.Tec;n  Beled sopii pienempiinkin tuotantotiloihin ja on ideaali  yrityksille, jotka haluavat edullisesti laajentaa liiketoimintaansa ja tuotevalikoimaansa.

Tutustu esittelyvideoon tästä

Esite Be Led pieni UV tulostin

Eeagle Sarja

SER.TEC :n Eagle sarjan UV-tasotulostimilla tuotat monipuolisesti jopa  1000m leveitä mainos- ja sisustusmateriaaleja sekä erilaisia levymateriaaleja ulkokäyttöön.  Tasotulostin sopii myös erinomaisesti pakkausteollisuudelle mallikappaleiden tuottamiseen.

Tulostin käyttää valmistajan UV-kestäviä musteita, jotka eivät vaadi lisätuuletusta, sillä koko tulostusalue on täysin suljettu.  Valmistajan entry level -tason teollisissa tulostimissa on erinomainen hinta-laatusuhde! Esim Eagle 60 malli.

Eagle sarjassa löytyy eri kokoisia tulostimia eri tarpeisiin

Eagle 40  tulostusala:  400X 1200mm  kappaleen max korkeus 250mm

Eagle 60 tulostusala: 600x1200mm  kappaleen max korkeus 250mm

Eagle 70 tulostusala: 700X1200mm  kappaleen max korkeus 250mm

Eagle 100 tulostusala 1000X1500mm  kappaleen max korkeus 250mm

XL sarja kysy lisätiedot

Katso video

Tulosta UV tulostimella ja leikkaa laserilla video

SER.TEC Uv tulostimien käyttökustannukset ovat erittäin alhaiset. Kannattaa vertailla musteiden hintoja.

Gravox Oy tarjoaa myös UV tulostimille  huollon, kouuuksen ja etätuen

Pyydä tarjous ►